Rvačka v Chomutově: Na místě našli pomláceného muže, tyč a nůž
Foto: MP Chomutov
Chomutov

Chomutov - Do ulice Jirkovská byla vyslána hlídka chomutovské městské policie, aby prověřila oznámení, které uvádělo, že u jedné z místních prodejen má docházet ke rvačce.

Na místě pak strážníci objevili muže, který byl jedním ze dvou účastníků potyčky, a měl odřeniny a podlitiny v obličeji. Na zemi ležela tyč a také nůž, ke kterému se zraněný muž nakonec přihlásil. Kvůli podezření na spáchání trestného činu byl muž omezen na osobní svobodě. Ten ještě udal popis druhého muže, který se před příjezdem hlídky vypařil.

Strážníci ho objevili nedaleko a jeho reakcí byly jen vulgarity a agresivita, tudíž bylo okamžitě užito donucovacích prostředků a byla mu nasazena pouta a taktéž byl omezen na osobní svobodě. Přivolaná PČR si událost převzala k dalšímu šetření.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru