Dobrá zpráva pro řidiče. Semafory na křižovatce u Billy by se měly znovu rozsvítit už tento týden
Nový stožár. Zdroj: město Chomutov
Chomutov

Chomutov - Křižovatka u Billy v Chomutově je už týden bez semaforů. Jeden ze stožárů tady totiž porazil silný vítr. Původně se předpokládalo, že křižovatka zůstane bez “světel” minimálně měsíc, teď to ale vypadá, že semafory se tady znovu rozsvítí už tento týden. Informovalo o tom město Chomutov.

Větrná smršť pokácela semafor na křižovatce ulic Zborovská a Blatenská v neděli 10. března. Výroba nového stožáru měla podle prvních informací trvat zhruba 3 až 4 týdny. Jedná se totiž o atypický stožár.

Nakonec se vše povedlo urychlit a v pátek dopoledne byl na křižovatce už zabetonován stožár nový. Ke zprovoznění světelné signalizace by mělo podle informací chomutovské radnice dojít už v úterý 19. března.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru