Na Pražském poli hořela stanice na zkapalňování plastu
Plameny hasiči likvidovali pěnou, následně ještě zařízení chladili, protože hořel plyn. Foto: hasiči
Chomutov

Chomutov - Čtyři hasičské jednotky likvidovaly ve středu 27. března odpoledne v Chomutově požár stanice na zkapalňování plastu. Oheň se podařilo uhasit za hodinu. Příčina požáru se nyní vyšetřuje.

Událost byla hasičům nahlášena ve středu ve 14.50 hodin. Oheň vypukl ve firmě na Pražském poli. Hořely unimobuňky se stanicí na zkapalňování plastu. “Hasiči dvěma proudy pěny zlikvidovali plamenné hoření přítomného oleje. Stále však hořel plyn vznikající při práci zařízení. Hasiči proto chladili zařízení, dokud se plyn nepřestal vyvíjet,” popsal zásah mluvčí hasičů Lukáš Marvan.

Požár hasiči lokalizovali v 15:52 hodin. V 16:04 hodin bylo zlikvidováno i plamenné hoření. Příčina vzniku požáru se vyšetřuje.

2803pozar2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru