Ostrá hádka na benzínce. Sedmadvacetiletý muž přetáhl jednoho ze zákazníků baseballovou pálkou
Ilustrační foto Zdroj: CC0
Chomutov

Chomtovsko – Velmi razantně se rozhodl řešit konflikt na jedné benzínce na Chomutovsku 27letý muž. Jednoho ze zákazníků tady během hádky praštil baseballovou pálkou.Teď má na krku trestní stíhání.

Případ se stal na začátku března, teď o něm policie informovala. Mladý muž se měl dostat do slovní rozepře s jedním zákazníkem prodejny benzinové čerpací stanice na Chomutovsku. “Během hádky se náhle měl sebrat a jít do auta pro baseballovou pálku. Tou měl poté muže uhodit do nohy,” popsala konflikt policejní mluvčí Alena Bartošová. Přesné místo, kde se událost stala, policisté nezveřejnili. Vzhledem k tomu, že případ vyšetřují vejprtští policisté, odehrál se incident zřejmě na Vejprtsku.

Policisté během šetření museli počkat na výsledek lékařské zprávy, událost byla totiž v počátku vedena jen jako přestupkové jednání. Nyní má ale 27letý muž z Chomutovska na krku hned dvě trestní stíhání. Bylo mu sděleno podezření ze spáchání trestných činů výtržnictví a ublížení na zdraví ve stádiu pokusu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru