Roztržka u baru v Chomutově: Opilá žena (28) tady nadávala, válela se po zemi, a nakonec kopla policistu do břicha
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov – Agresivní opilou ženu krotili policisté v Chomutově u jednoho ze zdejších barů. Osmadvacetiletá žena sprostě nadávala hostům, vyhrožovala, lehala si na zem, a nakonec zaútočila i na policistu. Teď jí hrozí až čtyřleté vězení.

Případ se stal o uplynulém víkendu, teď o něm policie informovala. Policejní hlídka byla v nočních hodinách přivolána k jednomu z chomutovských barů. Hrubě se tady chovala opilá mladá žena. Vulgárně nadávala hostům, následně i přivolaným policistům. “Když ji chtěli policisté zajistit, měla si lehat na zem a vyhrožovat jim poškozením služebního vozidla,” popsala situaci na místě policejní mluvčí Alena Bartošová.

Policisté ženu, který nadýchala 1,54 promile, zajistili a kvůli dočasnému umístění do cely ji převáželi k lékařskému vyšetření. Mladá Chomutovanka hlídce stále nadávala, v nemocnici pak její agresivní chování vygradovalo fyzickým útokem. “Jednoho z policistů měla žena kopnout do oblasti břicha. Zraněný ale naštěstí nebyl,” konkretizovala policejní mluvčí.

Žena má nyní na krku hned dva trestné činy - násilí proti úřední osobě a výtržnictví. Stíhána je na svobodě. Za útok na policistu jí hrozí trest odnětí svobody až na čtyři léta.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru