Chomutovany ráno vyděsil mohutný černý dým. Valil se z válcoven
Z hořící haly se valil černý dým. Foto: čtenář
Chomutov

Chomutov - Čtyři hasičské jednotky vyjely v pondělí 8. dubna ráno k požáru v Tovární ulici v Chomutově v areálu válcoven trub. Hořela tady hala. Požár se podařilo uhasit krátce po deváté hodině dopolední. Informovali o tom hasiči.

V průmyslovém areálu začalo hořet v 7:42 hodin. Nad městem se vznášel mohutný kouř, který bylo vidět z dálky. “Hořelo v brousicím boxu haly o rozloze 40x20 metrů. Požár se rozšířil na konstrukci a střechu,” sdělil mluvčí hasičů Lukáš Marvan.

Hasiči střechu rozebrali, požár lokalizovali v 8:38 hodin a zlikvidovali v 9:07 hodin. Příčina se vyšetřuje, škoda zatím nebyla stanovena.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru