Uhašeno. Požár v lese nad Kláštereckou Jesení se podařilo zlikvidovat po pěti hodinách
Ilustrační foto Zdroj:hasiči
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Po pěti hodinách se podařilo zlikvidovat požár hrabanky v lese nad Kláštereckou Jesení. Hasiči tady zasahovali od pondělního rána. Na místě bylo pět hasičských jednotek.

Hořet v lese začalo v 8.14 hodin. Hořela hrabanka na ploše 30x70 metrů. Požár byl v těžko přístupném terénu. Z důvodu vysokého počtu nasazených jednotek byl vyhlášen druhý stupeň poplachu.

“Hasiči požár lokalizovali v 13:51 hodin a zlikvidovali ve 14:50 hodin. Škoda na lesním porostu nevznikla,” informoval mluvčí hasičů Lukáš Marvan.

O požáru jsme psali zde: 

{article title="PRÁVĚ TEĎ: Požár u Klášterce. Hoří v lese, na místě je pět hasičských jednotek"}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru