Takhle se hasila hala v areálu válcoven. Už je vyčíslena předběžná škoda, jde do milionů
Požár hasiči likvidovali hodinu a půl. Zdroj: HZS Ústeckého kraje
Chomutov

Chomutov - Policisté společně s vyšetřovatelem hasičů zjišťují příčinu pondělního požáru haly v areálu válcoven trub v Chomutově. Předběžně už byla vyčíslena škoda, jde do milionů.

V průmyslovém areálu v Tovární ulici hořelo v pondělí dopoledne. Požár vypukl v 7:42 hodin. Černý hustý sloup dýmu, který odtud stoupal, bylo vidět z velké dálky. “Hořelo v brousicím boxu haly o rozloze 40x20 metrů. Požár se rozšířil na konstrukci a střechu,” sdělil k požáru mluvčí hasičů Lukáš Marvan.

Požár se podařilo zlikvidovat krátce po deváté hodině dopolední. “Přesná příčina a míra zavinění je nyní předmětem vyšetřování,” sdělila v úterý policejní mluvčí Alena Bartošová. Předběžně už byla vyčíslena škoda, tak je zatím stanovena na 4 miliony korun. Při požáru nebyl nikdo zraněn.

0904hala

Požár byl kompletně uhašen krátce po deváté hodině.     Zdroj: HZS Ústeckého kraje

0804vhalavalcovna

Z haly se valil hustý černý dým.     Foto: čtenář

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru