Co se děje po požáru na Kamenné: Rodiny mají od města nové bydlení. Vyhlášeny byly finanční sbírky
Požár bytu na Kamenné. Proč začalo hořet, vyšetřuje policie. Zdroj: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov - Požár panelového domu v Chomutově na Kamenné, který vypukl v sobotu 6. dubna, připravil o bydlení dvě rodiny. Město jim našlo náhradní ubytování, vyhlášeny byly i veřejné sbírky. Lidé mohou postiženým obyvatelům poskytnout i finanční pomoc. Informovalo o tom město Chomutov.

Rodina z vyhořelého bytu se stěhuje do nového bytu z fondu městské společnosti Chomutovská bytová. Nájemníci z vytopeného bytu hasiči získají azyl v pečovatelském domě.

Oblečení a základní potřeby poskytli dárci z řad široké veřejnosti. Oběma rodinám je také možné poskytnout finanční pomoc, a to na zřízené transparentní účty u České spořitelny.

Rodina z vyhořelého bytu: 4019785053/0800
Rodina z vytopeného bytu: 4019915073/0800

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru