Incident v ulici Kamenná. Dva opilí muži tady odmontovali z auta botičku, pak chtěli ujet
Strážník se zadrženým mužem. Zdroj: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov - Strážníci chomutovské městské policie řešili incident v ulici Kamenná. Dva muži tady odmontovali “botičku” z kola auta, pak s vozem chtěli ujet. Oba skončili v poutech. O případu informovala městská policie.

Během kontrolní činnosti v ulici Holešická zaslechla hlídka ve vysílačce hlášení, že v ulici Kamenná byla poškozena takzvaná „botička“ na autě. Strážníci se na místo vydali, když v tom se ze zatáčky v protisměru vyřítilo vozidlo, kterého se incident týkal. Řidič auta se okamžitě pokusil o útěk, na výzvy strážníků nereagoval. Nakonec byl zadržen a dostal pouta.

Strážníci mu sdělili, že byl omezen na svobodě kvůli podezření ze spáchání trestného činu, a zajímalo je, proč “botičku” z auta sundal. Muž tvrdil, že “botičku” poškodil jiný muž. Ten se s vozidlem též rozjel a až pak předal řízením jemu. Strážníci zajistili proto i druhého muže.

Oba muži se poté podrobili zkoušce na alkohol. Ukázalo se, že jsou pod vlivem. První nadýchal 0,54 promile a 0,51 promile, druhý 1,78 a 1,75 promile. Na místo se dostavila též žena, která průběh celého incidentu ještě upřesnila. Tvrdila, že držela klíčky od uvedeného vozidla a telefonicky požádala policii o demontáž “botičky”. V tu chvíli jí měl ale jeden z mužů klíčky vytrhnout z ruku.

Událost si převzala státní policie k dořešení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru