Muž se nemohl zbavit expřítelkyně. Vlezla mu oknem do bytu a napadla jeho i ženu, kterou si přivedl
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Ze spáchání trestného činu porušování domovní svobody viní policisté mladou ženu z Chomutova. Ta vlezla do bytu svého expřítele, kde se ukryla, a když se muž vrátil domů s jinou ženou, začala Chomutovanka oba napadat. Z bytu ji museli odvést policisté.

Celé události předcházela rozepře mezi bývalými partnery, po které žena byla nucena odevzdat klíč od přítelova bytu, a to za asistence přivolaných policistů. To ji ovšem nijak nezabránilo, aby se do bytu svého expřítele dostala jinak.

“Zanedlouho se podle všeho vrátila k domu, kde dříve měla s bývalým přítelem bydlet. Tam si měla přistavit kontejner a po něm se měla dostat nezajištěným oknem do bytu,” popsala policejní mluvčí Alena Bartošová. Uvnitř bytu se měla žena schovat. Když se domů vrátil muž s dámskou návštěvou, Chomutovanka měla úkryt opustit a údajně dvojici začala napadat. “Přítrž tomu učinili až přivolaní policisté, kteří ženu z bytu odvedli,” doplnila Bartošová.

Mladé ženě v případě uznání viny hrozí nyní trest odnětí svobody až na dvě léta. Navíc může dostat pokutu za spáchání přestupku proti občanskému soužití.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru