Dětská herna přímo na náměstí v Jirkově? Co vy na to
Uvolněné prostory. Zdroj: facebook/ Archa 777
Chomutov

Jirkov - Mateřské centrum Jirkov Archa 777 si dělá průzkum, zda by mezi Jirkováky byl zájem o dětskou hernu přímo v centru města. Herna by mohla vzniknout v uvolněném prostoru v budově na jirkovském náměstí Dr. E. Beneše 1772.

Jednalo by se o klasickou komerční celotýdenní hernu pro rodiny s předškoláky a školními dětmi, základní i mateřské školy. Herna by mohla být plná interaktivní her a zábavy, nechybělo by tady občerstvení, prostor pro dětské oslavy nebo třeba pískoviště pod střechou. Vstupné by mělo být rozumné a takové, jaké je v případě komerčních heren pro děti obvyklé. Prý tak kolem 90 korun za osobu.

Záměr vytvořit v uvolněných prostorách na náměstí dětskou hernu Archa zveřejnila na svém facebooku a žádá lidi, aby se k tomuto nápadu vyjádřili. Hlasování poběží celý květen. Pod příspěvkem jsou už desítky komentářů a z drtivé většiny jsou všichni diskutující pro to, aby herna v centru Jirkova vznikla. “Super nápad. Doufám, že to vyjde. Rozhodně ano. Konečně budeme mít kam vzít vnoučata,” to jsou některé z nadšených reakcí.

Herna by byla nadstavbou k již poskytovaným službám. Mateřské centrum a rodinné mikrojesle s miniškolkou by byly samozřejmě zachovány.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru