Cyklisté, pozor. Kvůli výstavbě obchvatu Chomutova se uzavřely cyklostezky
Cyklostezky jsou uzavřené ve dvou místech, u vodárny a u dopravního podniku. Zdroj: facebook/obec Otvice
Chomutov

Chomutovsko - Kvůli výstavbě nového silničního obchvatu Chomutova se musely uzavřít cyklostezky mezi Otvicemi a Chomutovem. Informovala o tom obec Otvice. Pro cyklistky budou nepřístupné až do konce stavby, tedy do konce roku 2021.

Cyklostezky jsou uzavřené ve dvou místech, u vodárny a u dopravního podniku. U dopravního podniku je v současné době cyklostezka uzavřena nejen značkou, ale je zde i plot. Cyklostezka u vodárny je prozatím uzavřena jen pomocí dopravního značení, ke kterému by ale mělo v nejbližších dnech přibýt též oplocení.

Oba zmíněné úseky budou uzavřeny po celou dobu stavby, jejíž dokončení se předpokládá na konci roku 2021. Jedná se o velmi náročnou akci, a právě z tohoto důvodu nelze průjezd stavbou povolit. Cyklisté mohou využívat objízdnou trasu přes místní komunikace a cyklostezky přes sídliště Písečná, Zahradní, Kamenná a Březenecká.

1005cyklostezka1

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru