Chcete vidět, jak hasiči vyprošťují zraněné z aut? Přijďte ve středu na chomutovské náměstí
Cvičení hasičů. Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje pořádá ve středu 15. května krajské kolo soutěže HSZ Ústeckého kraje a jednotek sborů dobrovolných hasičů obcí ve vyprošťování zraněných osob u dopravních nehod. Soutěžit se bude na náměstí 1. máje v Chomutově.

Soutěž bude na náměstí probíhat od 8.45 do 15.30 hodin a uskuteční se ve dvou kategoriích - profesionální a dobrovolní hasiči. V kategorii profesionální hasiči se soutěže zúčastní družstva územních odborů HZS Ústeckého kraje a pozvané soutěžní družstvo HaZZ Nitranského kraje - Slovensko.

Družstvo HZS Ústeckého kraje, které se umístí na nejlepším místě v pořadí, bude nominováno na 25. ročník Memoriálu JUDr. Františka Kohouta ve vyprošťování u dopravních nehod, který se uskuteční dne 26. září v Praze.

Vítěz v kategorii dobrovolní hasiči bude nominován na V. Mistrovství SDHO ve vyprošťování u dopravních nehod.

Úkolem každého soutěžního družstva bude bezpečné a efektivní vyproštění zraněné osoby z havarovaného vozidla. 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru