PRÁVĚ TEĎ: Nehoda na silnici z Mostu do Chomutova. U Komořan skončilo auto na střeše
foto: čtenář
Chomutov

Most - K havárii osobního automobilu došlo v pondělí po poledni na silnici č. 13 z Mostu do Chomutova nedaleko Komořan. Na místě stále zasahují hasiči i policisté.

Podle informací Policie ČR tady skončilo osobní auto na střeše. "Řidič osobního vozidla značky Citroen jel ve směru od Chomutova na Most, když při průjezdu pravotočivou zatáčkou narazil do betonového bloku a s vozidlem se převrátil na střechu," potvrdila mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková. Řidič utrpěl zranění, se kterými byl převezen zdravotnickou záchrannou službou do nemocnice.

Na místě nehody probíhají v tuto chvíli odklízecí práce, doprava je řízena kyvadlově. S komplikacemi v dopravě mohou řidiči podle Dopravního servisu Policie ČR počítat minimálně do 14.30 hodin. Příčinu nehody budou policisté dále vyšetřovat. "Předběžně odhadnutá škoda je 60 tisíc korun," uzavřela Ludmila Světláková.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru