Chomutovan vykradl ještě s komplicem auto. Před policisty se pak dvojice schovávala mezi garážemi
Ilustrační foto Zdroj:CC0
Chomutov

Chomutovsko/Mostecko - Až do sousedního Mostecka vyrazil krást se svým komplicem 28letý muž z Chomutova. Dvojice konkrétně vykradla auto v Litvínově. 

Litvínovští policisté o víkendu v noci zadrželi dva muže, kteří se měli dle svědků vloupat v ulici Anglická do zaparkovaného transportéru. Z vozidla měli odcizit autorádio.

“Muži z místa činu při příjezdu policejních aut utekli mezi garáže do ulice Smetanova, kde byli nakonec vypátráni hlídkami a zadrženi,” sdělila policejní mluvčí Ludmila Světláková s tím, že oba muži se následně pokusili ještě o další útěk, policisté proto proti nim použili donucovací prostředky. Oba zlodějíčci nekradli poprvé, v minulosti už byli za majetkové delikty odsouzeni.

Policisté 28letému muži z Chomutova a 34letému komplici z obce v Krušných horách sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu krádeže vloupáním ve formě spolupachatelství, za který jim hrozí až tříletý trest odnětí svobody. Lup byl zajištěn.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru