Na auto zaparkované u chomutovské restaurace někdo hodil sádrového kuchaře! Policii se podařilo výtržníka najít
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Policistům se podařilo najít výtržníka, který v druhé polovině března poničil auto, které bylo zaparkované u jedné z chomutovských restaurací. Pachatelem je 45letý muž z Královéhradecka.

Dotyčný vůz poškodil opravdu kuriózním způsobem. Hodil na něj v noci sádrového kuchaře. Škoda byla vyčíslena na 15 tisíc korun.

V uplynulých dnech se policistům chomutovského obvodního oddělení Černovická podařilo odhalit, kdo za činem stojí. Poškození vozu má na svědomí 45letý muže z Královéhradecka. “Podle zjištění policistů stát za činem zřejmě také alkohol, který, jak sám podezřelý uvedl, tu noc popíjel,” doplnila policejní mluvčí Alena Bartošová.

Muži bylo ve zkráceném přípravném řízení sděleno podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci. Policisté zároveň věc předali státnímu zástupci k dalším úkonům.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru