Neobvyklý zásah: Strážníci zachraňovali na Březenecké chovného poštovního holuba
Zraněný holub v krabici Zdroj: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov - Chomutovští strážníci zachraňovali chovného poštovního holuba. Ten se zřejmě zranil při letu a nemohl dále pokračovat ve své cestě. Dobrý chovný holub může mít někdy cenu i několika desítek tisíc korun.

Zraněný holub se nacházel v ulici Březenecká. Po příjezdu na místo se s hlídkou spojil oznamovatel, který strážníkům ukázal místo nálezu.

Holub měl na noze kroužek a byl tedy chovný. Strážníci se pokusili kontaktovat telefonicky majitele. To se jim ovšem nepovedlo. Nakonec se podařilo sehnat alespoň chovatele místního, který přislíbil, že se o holuba postará, a sám se pokusí majitele informovat.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru