Novinka v dopravním podniku. Časové kupóny a dobití elektronické peněženky pořídíte on-line
Ilustrační foto Zdroj: DPCHJ
Chomutov

Chomutovsko - Dopravní podnik měst Chomutova a Jirkova zahájil provoz e-shopu. Informuje o tom na svých webových stránkách. Díky nové službě si cestující mohou zakoupit on-line časové kupóny a dobít elektronické peněženky.

E-shop mohou využít cestující, kteří vlastní BUS kartu nebo DÚK kartu, jejímž vydavatelem je Dopravní podnik měst Chomutova a Jirkova. On-line služby lze využít k dobití elektronické peněženky i k zakoupení časové jízdenky na BUS kartu a kartu DÚK

Elektronická peněženka se dobije nejpozději do 24 hodin po uhrazení platby. Časový kupón se na kartu nahraje nejdříve 24 hodin před začátkem platnosti zakoupeného časového kupónu.

Fyzický zápis internetové objednávky na karty bude realizován přiložením karty na odbavovací terminál ve vozidlech MHD (žlutá čtečka).

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru