Překáží vaše auto úklidové technice? Vůz vám už neodtáhnou, ale jen nadzvednou. Zaplatíte patnáct stovek
Ilustrační foto
Chomutov

Klášterec nad Ohří – V Klášterci začal pravidelný jarní úklid města. Radnice v souvislosti s tím upozorňuje, že již nebude auta, která překáží úklidové technice z ulic odtahovat na odstavné parkoviště, ale jen nadzvedávat. I za takovouto manipulaci s voze ale řidiči zaplatí nemalé peníze.

Na základě novelizace zákona o pozemních komunikacích přistoupilo město Klášterec nad Ohří ke změně systému odtahu vozidel v rámci blokového čištění ulic. Nově vozidlo nebude přemisťováno na odstavné parkoviště u koupaliště, ale dojde k jeho nadzvednutí a přemístění na již uklizené místo dané lokality, ve které se auto nachází.

Tento typ odtahu je samozřejmě též zpoplatněn. Odtah bude zdokumentován a vozidlo bude označeno samolepkou, že s ním bylo manipulováno. Majitel vozidla je následně povinen dostavit se na služebnu městské policie, kde bude poučen o způsobu úhrady za provedený odtah. Pokud se majitel auta nedostaví na služebnu městské policie ani po písemném upozornění, bude věc předána správnímu orgánu jako dopravní přestupek a zaplacení odtahu bude město vymáhat.

Dokonaný odtah (přemístění) auta přijde na 1500 korun. Za odtah, který nebude dokončen z důvodu příchodu majitele k vozidlu, bude účtováno 500 korun. Harmonogram blokového čištění najdete na webových stránkách města.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru