Zapojte se do sobotní sbírky potravin. Trvanlivé zboží i drogerii pro potřebné nakoupíte levněji
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Všech patnáct hypermarketů Globus se zapojí do letošní podzimní Sbírky potravin, která proběhne v sobotu 23. listopadu. Globus je nejdéle fungujícím partnerem sbírek a letošní akci podpoří speciální akční nabídkou, platnou jen v den sbírky a pro vybrané trvanlivé potraviny nebo drogerii. Veřejné sbírce předchází i zaměstnanecká sbírka Globusu.

Hypermarkety Globus usnadní výběr zboží pro podzimní Sbírku potravin viditelným označením a v den konání jej zákazníci pořídí o 20 procent levněji. „Věnovat potraviny a drogerii mohou zákazníci samozřejmě dle svého uvážení. Mají možnost ale zvolit i vytipované zboží. Pro letošní podzimní sbírku jsme znovu připravili doporučený sortiment trvanlivých potravin a drogerie s dvacetiprocentní slevou,“ řekla Rita Gabrielová, vedoucí korporátní komunikace hypermarketů Globus. ¨

Zákazníci hypermarketů Globus jsou v podpoře Potravinové sbírky rekordmany. Jen loni na podzim věnovali potřebným lidem skrze nákup přes 40 tun potravin a 4,5 tuny drogerie. Nejvíc zboží v rámci celé sbírky putovalo do potravinových bank loni na podzim z Globusu v Čakovicích, 7,82 tun a na Zličíně, 5,43 tun.

Globus spolu se svými zákazníky pro Národní potravinovou sbírku:

2013: 12 tun
2014: 25 tun
2015: 28 tun
2016: 32 tun
2017: 40,5 tun
2018: 44,5 tun
Celkem 182 tuny

Sobotní veřejné sbírce předchází ještě zaměstnanecká sbírka Globusu, kterou společnost vyhlašuje v týdnu od pondělí 18. listopadu jako další potravinovou podporu pro potřebné. Někteří zaměstnanci se navíc zapojují i v sobotu 23. listopadu, kdy tvoří jeden tým s dobrovolníky z regionálních potravinových bank. „Už teď bychom rádi poděkovali našim zaměstnancům za obětavost a za štědrost, se kterou při sbírce pomáhají nebo pro sbírku nakupují,“ doplňuje Rita Gabrielová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru