Muž máchal na zastávce v Chomutově kolem sebe sekerou! Zadrželi ho strážníci
Foto: MěP Chomutov
Chomutov

Chomutov - Strážníci chomutovské městské policie byli vysláni na základě telefonického oznámení na zastávku MHD v ulici Palackého, kde se má nacházet muž, jenž má mít u sebe psa a sekeru, kterou máchá kolem sebe.

Hlídka se spojila na místě s oznamovatelem, který uvedl, že dotyčný skutečně máchal okolo sebe sekerou a mluvil značně z cesty. Popis a směr, kam se muž vydal, ulehčil strážníkům práci a ten byl nalezen v nedaleké provozovně. Hlídka se vydala za ním dovnitř, aby se předešlo útoku psa - staforda, který na něj čekal nezajištěný před provozovnou. Z jeho batohu bylo vidět topůrko od sekery, tudíž mu byla okamžitě odebrána, stejně jako celý batoh a muž byl prohledán, zda u sebe nemá jinou zbraň.

Dále byl ztotožněn, stejně tak jako svědci celého dění, pes byl zajištěn a převezen do psího útulku. Na místo byla přivolána Policie ČR, aby si muže pro podezření z trestného činu převzala k dalšímu šetření a úkonům.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru