Z toho rodiče radost neměli: Strážníci načapali při kontrole provozoven v Chomutově dva opilé nezletilce
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - V nedávné době proběhla v Chomutově plánovaná kontrola živnostenských provozoven v součinnosti se zaměstnanci stavebního úřadu.

Akce byla zaměřena na dodržování zákona o ochraně zdraví před škodlivými účinky návykových látek, na dodržování vyhlášek, veřejného pořádku a dále na pátrání po zájmových osobách a osobách v pátrání. První proběhla v provozovně v ulici Zahradní a veškeré zjištěné nedostatky byly předány k řešení kontrolnímu orgánu přítomného úřadu, pokud řešení ovšem nebylo v kompetenci samotné městské policie.

Tudíž se například omladina dočkala orientační dechové zkoušky. Výsledky 0,96 promile a 0,29 promile určitě nepotěšily jejich zákonné zástupce, kterým byli nezletilí předáni. Stejně se postupovalo i v provozovně v ulici Písečná. O kontrolách informují chomutovští strážníci na svém facebooku.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru