Dvě nehody na třináctce uzavřely silnici mezi Ostrovem a Kláštercem
Dvě nehody na silnici č. 13. Foto: Hasiči Ostrov
Chomutov

Damice, Boč – Ke dvěma vážným dopravním nehodám vyjížděli hasiči od pátečního večera do sobotního dopoledne na silnici č. 13 mezi Kláštercem nad Ohří a Ostrovem nad Ohří.

K první havárii došlo večer na silnici v úseku mezi Stráží a Bočí. Na místě musely zasahovat čtyři jednotky hasičů a zdravotnická záchranka. Auto narazilo podle dostupných informací do svodidel.

Další havárie se stala v sobotu dopoledne na stejní silnici mezi obcemi Květnová a Damice. Kvůli zásahu záchranných složek u srážky dvou vozidel byla silnice uzavřena. V sobotu v poledne je již spojnice Ústeckého a Karlovarského kraje znovu plně průjezdná.

Okolnostmi havárií se zabývají dopravní policisté.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru