VIDEO: Tři na jednoho, pusť mě do p...! Nezvladatelný host z chomutovského baru skončil v poutech strážníků
Zdroj: Městská policie Chomutov
Chomutov

Chomutov - Jako příklad práce strážníků, se kterou se musí běžně hlavně v nočních hodinách potýkat, byl vybrán incident, který se stal zhruba před půl měsícem před chomutovskou provozovnou. Na místo byla poslána hlídka, jelikož docházelo k rušení nočního klidu, jak uvedl oznamovatel.

Zdržovalo se tam hned několik osob, které se vulgárně urážely a po příjezdu strážníků nevynechaly ani je. Dva z mužů se snažili toho nejaktivnějšího v této činnosti uklidnit a byl vyzván, aby upustil od svého protiprávního jednání. Urážkami právě nešetřil dle svědků ani uvnitř, a proto byl z provozovny poslán pryč.

Svým jednáním na ulici se muž dopouštěl dále rušení nočního klidu a navíc znevažoval postavení úřední osoby při výkonu její pravomoci, tudíž byl opět poučen, že pokud bude takto pokračovat, bude předveden na Policii ČR. Muž na to nereagoval, stupňoval svou agresivitu a výzev nedbal, takže byl za pomocí donucovacích prostředků sveden k zemi, kde i nadále kladl aktivní odpor, tudíž mu byla nasazena pouta a byl odveden do služebního vozidla.

Na Policii ČR byl opakovaně vyzván k podrobení se orientační dechové zkoušce, což muž odmítl. Strážníci byli požádáni o spolupráci při převozu podezřelého na lékařské ošetření. Přestupky podezřelého budou předány k dořešení příslušnému správnímu orgánu Magistrátu města Chomutova. O případu informovali chomutovští strážníci na svém Facebooku.

Celé video ze zásahu strážníků můžete vidět ZDE.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru