V Chomutově zřídí denní skupinu pro děti zaměstnanců IZS a nemocnice
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutov - Na zasedání bezpečností rady města její členové rozhodli o zřízení denní skupiny pro děti, jejichž rodiče jsou zaměstnanci chomutovské nemocnice zřizované Krajskou zdravotní a. s. a jednotlivých složek integrovaného záchranného systému.

V tomto případě konkrétně Policie ČR územní pracoviště Chomutov, Městská policie Chomutov a Hasičský záchranný sbor Chomutov. „Shodli jsme se, že pro nás všechny je naprosto nezbytné, aby byl zajištěn neomezený chod zdravotnických zařízení a všech složek integrovaného záchranného systému. Proto pro děti zaměstnanců těchto zařízení zřizujeme od pondělí 16. března 2020 denní skupinu pro děti ve věku od dvou do deseti let,“ řekl náměstek primátora statutárního města Chomutova Milan Märc.

Denní skupina pro děti bude zřízena od pondělí 16. března 2020 v budově MŠ Prokopova v blízkosti chomutovské nemocnice. Provoz bude zajištěn od 6 do 16 hodin a děti budou rozděleny do menších skupin.

„Podmínky pro přijetí dítěte do skupiny jsou potvrzení od zaměstnavatele a potvrzení o bezinfekčnosti dítěte. Konkrétně půjde o prohlášení rodiče, že jejich dítě nebylo v posledních týdnech v zahraničí a nebylo ve styku s člověkem nakaženým onemocnění Covid-19. Čestné prohlášení podepíší rodiče při předání dítěte do skupiny,“ doplnil náměstek pro školství Milan Märc.

Město Chomutov dále vyzývá všechny své občany, aby omezili využívání městské hromadné dopravy na minimum, důkladně zvážili návštěvu všech úřadů a polikliniky a navštívili je pouze v nezbytně nutných případech.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru