Chomutovský magistrát se pro veřejnost uzavře, úřední hodiny budou pouze několik hodin v týdnu
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov – V souvislosti s vládním nařízením Magistrát města Chomutova s okamžitou účinností od 16. března 2020 do odvolání uzavře pro veřejnost všechny své budovy (Zborovská, radnice, Husovo náměstí).

Zrušeny budou také všechny osobní schůzky, jednání jednotlivých výborů a komisí či porady. Otevřeno bude pouze v pondělí od 8 do 11 hodin a ve středu od 12 do 15 hodin.

„V určené úřední hodiny bude ale úřad otevřen pouze pro urgentní případy a k vyřízení neodkladných úředních záležitostí. Tedy vyřízení agendy občanských průkazů, řidičských průkazů, cestovních dokladů, evidence obyvatel, matričních úkonů a registru vozidel, kde bude vyřizována pouze ztráta nebo odcizení registrační značky a osvědčení o registraci vozidla. Vše ostatní snese odkladu a apeluji tímto na všechny občany, aby nařízení respektovali,“ zdůraznil tajemník chomutovského magistrátu Robert Plechatý.

Občané budou moci všechny úředníky kontaktovat telefonicky. Kontakty na jednotlivé odbory úřadu jsou k dispozici zde. „Všechny neodkladné platby budou moci občané provést prostřednictvím převodu na účet, variabilní symbol jim sdělí příslušný pracovník úřadu telefonicky,“ doplnil tajemník magistrátu. Bližší informace naleznete zde.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru