Na úřad jen v rukavicích a po změření teploty. Přesto ale omezte návštěvy na minimum, vyzývá Jirkov
Každému návštěvníkovi při vstupu do kterékoli z budov městského úřadu v Jirkově strážník změří bezdotykově teplotu. 2x foto zdroj: město Jirkov
Chomutov

Jirkov - S omezeným provozem městského úřadu v Jirkově souvisí procedura, kterou nyní musí projít každý návštěvník. Po změření tělesné teploty lidé dostanou gumové rukavice a k dispozici jsou i roušky.

"Sledujte aktuální informace o poskytovaných službách možných bez návštěvy úřadů, abyste omezili svůj příchod na úřady i na pobočky České pošty, dodržujte nařízený dvoumetrový rozestup. Na nákupy choďte jeden z rodiny, předcházíte tím šíření možné nákazy," apeluje na občany město Jirkov na svých webových stránkách.

2603jirkov2

2603jirkov3

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru