AKTUÁLNĚ: Tragédie na železnici u Jirkova. Žena po srážce vlakem na místě zemřela
ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko - K tragické srážce mezi vlakem a ženou došlo ve středu po 13. hodině na železniční trati mezi Chomutovem a Mostem. Nešťastnou událost potvrdila Policie ČR.

Tragédie se stala nedaleko Jirkova, jako první o ní informovali hasiči Ústeckého kraje na svém Twitteru. "Železniční jednotka vyjela na trať U Mlýnského potoka nedaleko Jirkova, kde vlak srazil člověka. Železniční hasiči evakuují z vlaku 25 lidí. Provoz na trati byl zastaven," uvádí mluvčí hasičů Lukáš Marvan.

Úmrtí sražené ženy následně potvrdili policisté. "Žena svým zraněním na místě podlehla. Příčinu nehody budou policisté nadále vyšetřovat," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská. Provoz na trati je nadále omezen.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru