Osahávač žen a dívek v Jirkově znovu udeřil! Svou další oběť si vyhlédl v trolejbusu
ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko - V minulém týdnu přijali chomutovští policisté oznámení ženy, které měl neznámý muž sáhnout na intimní místa a utéct. K události podle 44leté ženy došlo odpoledne, když se vracela z práce.

Nejdřív si k ní v trolejbusu přisedl mladík, jehož nezná. Když pak byla v místě svého bydliště v suterénu panelového domu a čekala na výtah, tak dovnitř vešel stejný muž, který naproti ní seděl před chvílí v trolejbusu. Ten jí měl rukou sáhnout do rozkroku a utéct.

Kriminalisté zjistili, že se jedná o muže, který měl během několika únorových dnů podobným způsobem obtěžovat dívky a ženy v Jirkově (psali jsme zde a ZDE).

"Během vyšetřování únorových skutků vyšlo najevo i další jednání, jehož se dotyčný měl dopustit již 4. února v Jirkově. V pozdních večerních hodinách měl v jedné z jirkovských ulic zezadu sáhnout do rozkroku 28leté ženě. Původní obvinění z trestného činu výtržnictví tak nyní vyšetřovatelka rozšířila o další dva výše popsané skutky. Pokud dvacetiletému mladíkovi z Jirkova soud jeho vinu prokáže, hrozí mu za trestný čin výtržnictví až dvouleté vězení," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru