Žena nechtěla pustit opilého syna domů, tak se jí Chomutovan pomstil!
ilustrační foto, zdroj: Policie ČR
Chomutov

Chomutov - Zřejmě užití alkoholu mělo za následek agresivní chování 34letého Chomutovana. Ten měl v polovině dubna v nočních hodinách přijít do místa bydliště své matky a zvoněním se dožadovat vstupu.

Osmašedesátiletá žena však podnapilého syna dovnitř pustit odmítla. "Muž měl tedy vzít kameny a rozbít okna v kuchyni, obývacím pokoji a poškodit skleněnou výplň balkónu. Předběžně tím způsobil škodu ve výši 10 tisíc korun. Dotyčný skončil v policejní cele a vyslechl si podezření z trestných činů poškození cizí věci a výtržnictví," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Při výslechu nepopíral, že by se uvedeného jednání dopustil, avšak dle svých slov si v důsledku užití alkoholu z oné noci moc nepamatuje.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru