FOTO: Lidé našli v době pandemie azyl v přírodě. Uklidit po nich vyrazili hasiči
5x foto: Hasiči Kadaň
Chomutov

Kadaň - Koronavirová pandemie a následný zákaz volného pohybu osob zahnaly lidi do přírody. Ne každý se v ní ale umí chovat. Důkazem toho jsou následující fotografie od kadaňských hasičů.

Ti se v době, kdy si jejich přítomnost nevyžádala žádná autonehoda či požár, dobrovolně pustili do úklidu nepořádku, který po sobě zanechali „lesní“ návštěvníci.

„Dnes (v pondělí 27. dubna - pozn. red.) jsme pro naše potěšení a pro matku přírodu odstranili nepořádek, který tam kdosi zanechal. Ohniště ještě žhavé, moc pěkně děkujeme,“ uvádějí pod fotkami hasiči z Kadaně na svém Facebooku.

Přitom pár dnů nazpět apelovali hasiči z Ústeckého kraje na občany, aby v těchto velmi suchých a větrných dnech, kdy stoupá riziko požárů lesů a travních porostů, nerozdávali oheň ve volné přírodě (psali jsme zde). „Nic není krásnější, než běhat po lese a hasit jej. Místo bylo uklizeno a bude monitorováno kamerou. Krásný den všem, co přírodu vnímáte a vážíte si jí,“ uzavírají kadaňští hasiči.

foto

2704foto1

2704foto3

2704foto4

2704foto6

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru