Z odemčeného auta zmizel mobil a peněženka. Chomutovanovi (35) stačila ke krádeži chvilička
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Podezřelého muže zadrželi chomutovští policisté krátce po činu. Minulý čtvrtek brzy ráno došlo v ulici Kukaňova v Chomutově ke krádeži věcí z neuzamčeného osobního vozidla, které jeho majitel na krátkou dobu opustil.

Když se k němu vrátil, zjistil, že z auta zmizela peněženka s doklady a finanční hotovostí a mobilní telefon. Vše v celkové hodnotě přibližně tři a půl tisíce korun. Oznámil tedy událost na policii.

"Policisté šetřením zjistili, kdo má mít odcizení věcí z auta na svědomí. Propátrali okolí a zadrželi 35letého muže. Ten byl tedy tři hodiny po přijetí oznámení umístěn do cely. Část lupu u něj policisté zajistili a bude tak vrácena majiteli," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Tento Chomutovan, který byl v polovině roku 2018 propuštěn z vězení, kam se dostal rovněž pro předchozí majetkovou trestnou činnost, se tak u soudu bude zodpovídat z trestného činu krádeže. K jeho smůle mu také díky vyhlášenému nouzovému stavu v případě uznání viny hrozí až osmiletý trest odnětí svobody.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru