VIDEO: Už teď jste mrtvý! Polonahý narkoman v Chomutově obtěžoval lidi na ulici, strážníky častoval vulgarismy
Foto zdroj: Městská policie Chomutov
Chomutov

Chomutov - Oznamovatel nahlásil na tísňovou linku 156, že v ulici Mostecká u jedné z provozoven běhá polonahý muž a obtěžuje zdejší zákazníky.

Na to okamžitě reagovala nejbližší hlídka městské policie, která muže na místě spatřila a bylo zjevné, že je pod vlivem omamných či psychotropních látek. Na výzvu strážníků k prokázání totožnosti, která přišla opakovaně, nebral zřetel a dál pokračoval ve svém nevhodném chování. S hlídkou muž nespolupracoval a svým chováním a pohyby naznačoval i bezpečnostní riziko pro jednající hlídku, tudíž bylo za daných okolností užito i donucovacích prostředků.

Muž byl následně předveden na Policii ČR, kde byl ztotožněn a předán policistům k dalším úkonům. Svým chováním se stal podezřelým z přestupku, jelikož neuposlechl výzvy úřední osoby. O případu informovali chomutovští strážníci na svém Facebooku, kde můžete zhlédnout i video ze zásahu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru