Chcete mě? Tenhle půlroční uzlíček hledá nový domov. Prohlédněte si aktuální nabídku psů v jirkovském útulku
Foto zdroj: Psí útulek Jirkov
Chomutov

Jirkov - Chcete si domů pořídit pejska? Jednou z možností, jak si vybrat nového přítele, je jirkovský psí útulek. V současné době tady na svou novou rodinu čeká třináct němých tváří.

Na úvodní fotografii je v prosinci nalezená fenka, kříženec pitbula. Hladkosrstá, hnědá s žíhanými a bílými znaky. Chcete ji?

V případě, že máte zájem o některého z pejsků, můžete si ho vyzvednout v Psím útulku v Jirkově, Novém Březenci, kde jsou psi umístěni. Aktuální nabídku pejsků nalezených na území města naleznete zde.

Více o útulku

Jirkovský psí útulek v Novém Březenci je v provozu již od roku 1994. Provozovatel MVDr. Marek Halounek zajišťoval ošetřování psů odchycených na území města a umístěných v tomto útulku od 8. 12. 1998 na základě smlouvy o obstarání věci, která byla ukončena ke dni 31. 3. 2016. 

Dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, bylo v roce 2016 vypsáno výběrové řízení na provozovatele, které vyhrál MVDr. Marek Halounek.

V rámci smlouvy tak i nadále MVDr. Halounek zajišťuje na území města Jirkov, včetně Březence, Jindřišské a Červeného Hrádku odklizení zvířat uhynulých na veřejném prostranství a jejich umístění do kafilerního boxu, odchyt toulavých psů, odchyt toulavých koček a jejich následnou kastraci a po rekonvalescenci opětovné vypuštění v místě odchytu.

Útulek je rozdělen na jirkovskou a kadaňskou část, každé město využívá 12 kotců, 4 karanténní a 4 venkovní před budovou.  Kapacita pro každou část je 20 - 25 psů.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru