V kláštereckém domově pro seniory budou opět povoleny návštěvy
Foto zdroj: Město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří - V kláštereckém domově pro seniory budou od pondělí 25. května opět povoleny návštěvy. Zařízení prosí o respektování určitých pravidel.

od pondělí 25. května budou opět povoleny návštěvy v Domově pro seniory. Na základě toho Ministerstvo práce a sociálních věcí vytvořilo doporučený postup pro aplikaci návštěv u klientů v zařízeních sociálních služeb:

1. Návštěvy jsou povoleny pouze v době od 9.00 – 11.00 hod. a od 14.00 – 18.00 hod.
2. Každá návštěva (osoba) bude při vstupu do objektu zapsána v knize návštěv, kde bude uvedeno jméno a příjmení osoby, telefonní číslo a jméno klienta, kterého jde tato osoba navštívit.
3. Každá osoba je dotázána na symptomy onemocnění COVID-19.
4. Osobě je při vstupu změřena tělesná teplota. Pokud má tato osoba teplotu nad 37,0 °C nebo jiný pozitivní příznak nemoci, nelze návštěvu uskutečnit.
5. Osoba je povinna použít připravenou dezinfekci na ruce, návleky na obuv a po celou dobu návštěvy si nesundávat roušku z obličeje.
6. Návštěva na jednolůžkovém pokoji může být max. 2 osoby.
7. Návštěva na dvoulůžkovém pokoji může být max. 1 osoba, pokud je přítomen druhý klient.
8. Návštěva probíhá pokud možno ve venkovních prostorách zařízení (zahrada, pergola) nebo k tomuto účelu vyčleněné místnosti – kadeřnictví.
9. Návštěvám je zakázáno pohybovat se volně po budově, je nutné využít nejkratší přímou cestu ke klientovi na pokoj a zpět a s patřičným odstupem od ostatních.

Očekává se velký zájem rodinných příslušníků o návštěvu svého blízkého a je možné, že se před hlavním vchodem budou tvořit fronty, proto mějte maximální trpělivost a respektujte tato pravidla. Buďte zodpovědní při návštěvě seniorů a dodržujte všechna hygienická opatření, stále jsou nejohroženější skupinou. Nyní je jejich ochrana ve vašich rukách.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru