Stavba dálnice zkomplikuje řidičům cestu na Prahu. V noci začnou mnohaměsíční objížďky
Stavba dálnice u Panenského Týnce. Foto: Redakce
Chomutov

Panenský Týnec - Vzhledem k postupu prací na výstavbě dálnice D7 u Panenského Týnce, kde bude zahájeno budování levého dálničního pásu, dojde během noci ze středy 20. na čtvrtek 21. května k dlouhodobé změně vedení dopravy.

Veškerá doprava bude ze stávající silnice I/7 převedena na dvou úsecích na značené objízdné trasy, které budou využívány až do zprovoznění dálnice na podzim 2021.

Organizace dopravy bude následující:

  • Od Prahy až po křižovatku za kostelem sv. Blažeje bude doprava svedena na objízdnou trasu po vedlejší komunikaci. Zde byly provedeny šířkové úpravy a opravy povrchu vozovky, aby komunikace byla vyhovující i pro kamionovou dopravu.
  • V navazujícím úseku až po sjezd k čerpací stanici Benzina bude doprava vedena po stávající silnici I/7 s omezením ze tří jízdních pruhů na dva.
  • Od čerpací stanice Benzina až po začátek již provozované D7 (obchvat Sulce) bude doprava opět svedena mimo stávající silnici I/7. Jako objízdná trasa bude využíváno sjezdové rameno MÚK Panenský Týnec od čerpací stanice přes nově vybudovanou okružní křižovatku a nájezdové rameno na stávající silnici I/7.
  • Všechny výše zmíněné objízdné trasy budou využívány obousměrně a budou osazeny provizorním dopravním značením.

2005objizdka

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru