Řidič si chtěl zkrátit cestu přes cyklostezku. Strážníci pak zjistili daleko větší problém
Foto: MP Chomutov
Chomutov

Chomutov - Během kontrolní činnosti na cyklostezce v ulici Šichtův důl spatřila hlídka chomutovské městské policie osobní vozidlo, které porušilo dané dopravní značení.

Pro podezření ze spáchání přestupku tedy strážníci řidiče zastavili, vyzvali k prokázání totožnosti a ten dále uvedl, že ví o svém protiprávním jednání, ale chtěl si zkrátit cestu z důvodu dopravní nehody na pozemní komunikaci.

Hlídka pojala podezření, že je muž pod vlivem alkoholu nebo jiné návykové látky, což se rozhodla ověřit a podezřelý se zkouškami souhlasil. Alkohol nebyl v dechu naměřen žádný, ale test na jinou návykovou látku byl pozitivní na přítomnost amfetaminu/metamfetaminu. Na místo byla přivolána Policie ČR, která si událost převzala k dalším úkonům. O případu informovali chomutovští strážníci na svém Facebooku.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru