Hrůzný zážitek: Cizí muž kopal ženě do dveří od bytu, u sebe měl střelnou zbraň
ilustrační foto
Chomutov

Kadaň - Před šestnáctou hodinou přijala kadaňská městská policie oznámení z domu v Tušimicích, že se zde do jednoho bytu někdo vloupal a rozbil při tom dveře.

Oznamovatelka strážníkům na místě řekla, že ji muž nejprve kopal do bytových dveří, poté šel o patro níž a rozbil dveře u jednoho bytu. Označený pachatel, který byl z Klášterce nad Ohří, strážníkům řekl, že zde bydlí jeho družka, u které přespává a on chtěl jít domů. O případu byla informována Policie ČR.

Muž také strážníkům sdělil, že má u sebe v kufříku střelnou zbraň. Protože hrozilo, že by mohl být nebezpečný sobě nebo svému okolí, byla mu nasazena pouta. Následně byl převezen na Policii ČR k prokázání totožnosti. Je podezření, že se dopustil trestného činu. O případu informovali kadaňští strážníci na svém webu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru