Spolek Roska uspořádal v Chomutově prodejní výstavu na pomoc lidem s roztroušenou sklerózou
Vystavené obrazy. Foto zdroj: město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Spolek ROSKA, který pomáhá lidem s roztroušenou sklerózou, uspořádal ve spolupráci s Janou a Milanem Tóthovými z Jirkova v chomutovské restauraci Republika prodejní výstavu.

Je unikátní tím, že se zde spojilo 70 umělců, kteří věnovali svá díla. Lze zde najít různé styly i témata obrazů, fotografií a plastik. Výtěžek putuje právě ROSCE, která peníze použije na rekondici a cvičení pro členy spolku.

Další možností, jak spolek podpořit, je zakoupení magnetky se zmenšeninami vystavených děl, případně s různými nápisy. Podporu ROSCE přišla vyjádřit i místostarostka Dana Jurštaková, která na vernisáži i krátce promluvila.

0110roska2

Místostarostka Jirkova Dana Jurštaková. Foto zdroj: město Jirkov

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru