Policie hledá svědky dopravní nehody v Chomutově. Poznáte nákladní auto na fotce?
Policisté hledají svědky dopravní nehody. Foto: Policie ČR
Chomutov

Chomutov - Policisté šetří dopravní nehodu, ke které došlo v sobotu 26. září kolem osmé hodiny ráno v Chomutově na zadním parkovišti v ulici Dřínovská.

Dosud nezjištěný řidič nákladního vozidla nezjištěné tovární a registrační značky, bílé barvy s plachtou tmavé barvy, při couvání neodhadl dostatečný boční odstup od za ním zaparkovaného osobního automobilu značky Mazda 6.

"Došlo tak ke střetu zadní části nákladního vozidla se zadní částí zaparkovaného vozidla. Řidič poté s nákladním vozidlem odjel směrem ke kruhovému objezdu k sídlišti Kamenná," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Po chvíli bylo vozidlo znovu spatřeno v ulici Dřínovská zaparkované u kontejnerů, kde z něho tři osoby vykládaly náklad.

"S informacemi k popsané nehodě anebo vozidlu (viz foto) se, prosím, obracejte na Dopravní inspektorát PČR Chomutov, tel.: 974 447 250, 974 447 251, mob.: 602 770 482 nebo na bezplatnou linku 158," obrací se na veřejnost policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru