Lidem vadí nová otevírací doba pošty. Jirkované mohou svou (ne)spokojenost vyjádřit v anketě
ilustrační foto
Chomutov

Jirkov - Město Jirkov jednalo s ředitelstvím České pošty, kterému předložilo výsledky ankety občanů nespokojených s novou otevírací dobou hlavní pošty na náměstí Dr. E. Beneše s platností od 1. září.

Vedení České pošty však tvrdí, že po měsíci nového provozu se takovýto režim ukazuje jako příznivější a rychlejší. Pošta argumentuje tím, že změna provozu z dvousměnného na jednosměnný otevřela na pobočce více přepážek a že tím je doba obsluhy jednotlivých klientů kratší, než byla předtím (viz obrázek - hodnocení České pošty).

Město chce nyní zjistit, jestli změnu k lepšímu pociťují i samotní Jirkované, proto vyhlašuje novou anketu spokojenosti. Lidé mohou na stránkách města odpovídat na otázku:

Připadá vám nový režim odbavenosti na přepážkách pošty rychlejší než dříve?

Na základě výsledků této ankety pak město vyvolá další jednání s ředitelstvím České pošty, které slíbilo, že se rádo seznámí s podněty klientů na zvýšení rychlosti odbavení a změnu hodin pro veřejnost.

0510posta

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru