FOTO: Cyklisté zakončili sezónu. Poslední výšlap měřil 72 kilometrů
Zakončení cyklistické sezony. Foto: Martin Vršan a Světlana Paulusová
Chomutov

Jirkov - Koronavirová epidemie nám letos neumožnila zahájit cyklistickou sezónu, ale její ukončení se zorganizovat podařilo a vyšlo na výbornou.

Na ukončení sezony byl připraven pro cyklisty cyklobus, který odvezl všech 24 účastníků na nejvyšší vrchol Krušných hor, kde čekalo na cyklisty nádherné podzimní počasí. Z Klínovce se jelo po úzké cestě, s názvem single track, se kterou měli někteří cyklisté menší problémy, ale nakonec ji všichni úspěšně zvládli.

Následně se pokračovalo směrem na Horní hrad a Perštejn, kde pro cyklisty byla zamluvena restaurace a každý si výborně pochutnal na připraveném jídle. Následně se pokračovalo po krásné cyklostezce do Klášterce nad Ohří, Kadaně a Jirkova. Poslední výšlap sezony měřil nakonec 72 km.

foto

0610cyklisti2

0610cyklisti3

0610cyklisti4

0610cyklisti5

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru