Letošní sbírka je opět rekordní! Tolik bicyklů poslali Jirkované dětem do Afriky
Foto zdroj: Město Jirkov
Chomutov

Jirkov - I při letošním už 5. ročníku charitativní sbírky Kola pro Afriku se obyvatelé Jirkova a blízkého okolí ukázali jako velice štědří.

Podařilo se dokonce překonat loňský rekordní počet 66 nashromážděných kol - do oficiálního uzavření letošní sbírky jich dárci věnovali 76. Celkově se tak za pět let povedlo v Jirkově pro tento účel nashromáždit už 272 bicyklů.

Nepotřebná kola od nás usnadňují gambijským dětem cestu do školy.

A pozor, kola ještě určitě přibudou!!! „V tuto chvíli už jich máme 78 a dnes mi paní ještě dvě přiveze, takže překonáme magickou 80. Je obdivuhodné, jak si občané vzali sbírku za svou. Za to patří všem lidem dobré vůle velký dík,“ zdůrazňuje Karel Bernt, vedoucí odboru sociálních věcí a školství, který akci pořádá.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru