Z hostince rovnou do kriminálu! Žena se vyhýbala nástupu do vězení, přišli si pro ni
ilustrační foto
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Klášterečtí policisté tento týden vypátrali ženu, která měla být již přes měsíc ve výkonu trestu. Do vězení jí poslal soud za opakované neplacení výživného.

Žena však na výzvu soudu ve stanovené lhůtě do věznice nenastoupila, takže byl vydán příkaz k jejímu dodání do výkonu trestu. Na jeho základě provedli policisté šetření a dotyčnou vypátrali v jednom z hostinců v Klášterci nad Ohří. Poté ji eskortovali do příslušné věznice. Současně proti ženě zahájili úkony trestního řízení ve věci trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, z něhož je kvůli nenastoupení trestu podezřelá.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru