Žena kradla v chomutovském hypermarketu. V tašce našli věci pro její několikaměsíční dcerku
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Na nákup bez úmyslu ho celý zaplatit se vydala v sobotu 31letá žena z Jirkova. S sebou měla i svou několikaměsíční dceru. Kolem jedenácté hodiny dopoledne si v chomutovském hypermarketu vzala nákupní vozík a do něj uložila sedačku se svým dítětem.

Poté se již vydala do prostoru prodejny. V různých odděleních si do vozíku vkládala zboží, které většinou po chvíli přendala do své tašky, případně si je dala rovnou do tašky. Jak sama později uvedla, tak v nákupním vozíku záměrně nechala pouze nějaké ovoce a zeleninu, aby to nebylo tak nápadné.

Za toto zboží pak zaplatila u samoobslužných pokladen. Za nimi však byla zastavena pracovníkem ostrahy, kterému pak ve služební místnosti z tašky vydala odcizené zboží v celkové hodnotě převyšující tři tisíce korun. Mezi těmito věcmi byla například dětská bunda, rámečky na fotografie, dětské výživy, brambůrky, zubní kartáček a krmiva pro zvířata.

Policisté, které kontaktovala právě ostraha prodejny, následně lustrací zjistili, že žena se do křížku se zákonem nedostala poprvé. V minulosti již byla odsouzena pro majetkový trestný čin.

"Hlídka tedy ženu zadržela a na policejní služebně si pak dotyčná převzala záznam o sdělení podezření z trestného činu krádeže. Vzhledem k předchozímu odsouzení může být v případě uznání viny potrestána až tříletým odnětím svobody," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru