FOTO: Zloděj se před strážníky schovával ve křoví. Tady ukryl svůj lup
2x foto: MP Chomutov
Chomutov

Chomutov - Při pochůzkové činnosti centrem Chomutova zaslechl jeden ze strážníků křik ženy, který svým obsahem označoval kolemjdoucího muže za zloděje.

Ten se okamžitě dal na útěk pronásledován strážníkem, který během toho informoval několik hlídek o situaci a předal stručný popis muže. Z křoví u knihovny, kde se muž schovával, byl hlídkou vytažen a po udání své totožnosti muž informoval strážníky o skutečnosti, kde uschoval svůj denní lup, který neobsahoval zboží jen z jedné prodejny, i když se vesměs jednalo o drogistické zboží.

1210mpchomutov2

Jelikož hrozilo, že by se muž mohl pokusit o útěk, byla mu nasazena služební pouta a hlídka se přesvědčila, zda není muž ozbrojen. Ten byl následně předán PČR k dalším úkonům. O případu informovali chomutovští strážníci na svém webu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru