Chomutovský magistrát se pro veřejnost uzavřel, úřední hodiny budou pouze několik hodin v týdnu
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - V souvislosti s vládním nařízením Magistrát města Chomutova s účinností od 12. října do 25. října 2020 uzavře pro veřejnost všechny své budovy (Zborovská, radnice, Husovo náměstí).

Otevřeno bude pouze v pondělí od 8 do 13 hodin a ve středu od 12 do 17 hodin. „Omezen bude vstup do budovy magistrátu pro větší počet klientů. Agendy ale neomezujeme, poskytovat budeme veškeré služby,“ řekl tajemník chomutovského magistrátu Robert Plechatý a dodal, že apeluje na všechny občany, aby volili dálkové formy komunikace s úřadem.

Občané mohou všechny úředníky kontaktovat telefonicky. Kontakty na jednotlivé odbory úřadu jsou k dispozici zde. Veškeré elektronické formuláře jsou ke stažení zde. „Všechny neodkladné platby budou moci občané provést prostřednictvím převodu na účet, variabilní symbol jim sdělí příslušný pracovník úřadu telefonicky,“ doplnil tajemník magistrátu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru