Chomutovanovi (28) se nechtělo do basy, vypátrali ho přímo před budovou věznice
ilustrační foto
Chomutov

Lounsko - Přímo před budovou věznice na Lounsku policisté vypátrali 28letého muže z Chomutova. Mladý muž byl v tomto zařízení navštívit svou přítelkyni, která tam vykonává trest odnětí svobody.

Policisté měli na dotyčného spadeno na základě soudního příkazu k dodání do výkonu trestu odnětí svobody. Odsouzený se měl původně sám dostavit do jiné věznice na základě výzvy k nástupu do výkonu trestu. Za mříže ho soud poslal na 18 měsíců pro majetkový trestný čin.

Protože však v daném termínu nenastoupil sám, zasáhli policisté, kteří si muže i díky spolupráci s pracovníkem věznice takzvaně „vyčíhli“. Dotyčného pak eskortovali do patřičného vězeňského zařízení.

Kvůli pár dnům svobody navíc je tak mladý muž podezřelý i z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, jehož se mohl dopustit právě nenastoupením k výkonu trestu ve stanoveném termínu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru