Z deníku strážníků: Bezdomovec usnul v králíkárně, opilí kluci dělali hluk, žena ztratila klíče od auta
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Kadaň - Ráno před devátou hodinou přijala kadaňská městská policie oznámení, že u domu v Poštovní ulici jsou otevřená vrátka do dvora a ve dvoře spí někdo v králíkárně.

Šlo o místního bezdomovce, kterého strážníci vzbudili. Nebyl jim však schopen říci, jak se do králíkárny dostal. Večer popíjel s kamarádem, vypil větší množství alkoholu a vůbec na nic si nepamatuje. Strážníci zjistili, že vrátka do dvora se dají při větším tlaku snadno otevřít. K poškození majetku nedošlo. Případ byl předán Policii ČR.

Rozjaření mladíci

Ráno před osmou hodinou se obrátil na městskou policii v Kadani obyvatel sídliště 1. máje, který si postěžoval, že zde dva opilí kluci dělají hluk a údajně rozbili nějaké sklo. Strážníci na místě zastihli dva opilé mladíky z Kadaně. Jeden z nich jim sdělil, že byli s kamarádem popíjet až do ranních hodin a teď ho chce dovést domů. Žádné sklo ale nerozbili. Strážníci jim doporučili, aby se nikde nezdržovali a šli rovnou domů.

Pomohli, jak mohli

S prosbou o pomoc se na kadaňskou městskou policii obrátila žena z jiného města, která při nákupu v obchodě ztratila klíče od vozidla. U sebe měla půlroční miminko a v autě zapomněla peněženku, telefon a byl v něm také pes. Tomu újma na zdraví nehrozila. Strážníci ženu uklidnili a vyzvali, aby se ještě jednou podívala v obchodě po klíčích. Po chvíli se žena vrátila i s nalezeným klíčem od vozidla. Strážníci tak mohli odvolat firmu přivolanou k otevření vozidla.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru